whatsapp

Motorlu ve manuel perde sistemleri, stor perde, jaluzi perde, zebra perde, panjur ve sineklik sistemleri, düet ve pilise perde çeşitleri, sahne ve sinevizyon perde çeşitleri, ip perdeler, dikey perde çeşitleri, kış bahçesi ve çatı perde modelleri için ev, işyeri, ofis ve diğer tüm mekanlarınız için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Dafa Fazlası

KIŞ BAHÇESİ PERDESİ

Özellikle kış bahçelerinde kullanılmak üzere eksiksiz bir kış bahçesi çatı perde sistemi tasarlayan bir şirketiz. Kış bahçesi çatılarında bulunabilecek her türlü farklı şekildeki pencerelere sığabilen perdelerimiz, mümkün olan en düzgün uyumu sağlar. Böylece ışık boşlukları en aza indirilir ve perdeler düzgün bir şekilde açıp kapatabilirsiniz.

KATLANIR CAM BALKON PERDESİ

Düette ve Pliseli perdeler, kışın soğuğu yazın ısıyı azaltır ve yazın en güneşli günlerinde bile balkonunuzda vakit geçirmenin keyfini çıkarmanızı sağlar. Düette ve Pliseli perde çeşitleri ile yaz aylarında ısıyı azalttığı için balkonunuz daha da konforlu hale gelir. Akıllı iki yönlü ayar sistemi aynı zamanda size balkonunuzdaki ışık miktarını ve görünürlüğü kontrol etme gücü verir. 

1.5k+

1,5 bin müşteri tarafından güvenilen

25+

25 yılı aşkın tecrübe

8+

8'den fazla ülkeye ihracat

PERDE GRUP İlham ve fikirler

Uzman tavsiyelerimizle stil ipuçlarından pratik kılavuzlara kadar en iyi şekilde yararlanın.